Kom i gang med Sirène

• Opdateret

Lad os starte med at få din Sirène sat korrekt op. Følg trinene nedenfor for at fuldføre den indledende opsætning.

Download Sirène-appen

1 - Download Sirène-appen fra App Store eller Google Play Store.

2 - Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på din telefon

Gennemfør onboarding af appen

3 - Åbn Sirène-appen, og følg instruktionerne i appen.

4 - Parringsprocessen sker som en del af onboarding-processen i Sirène-appen. Når du bliver bedt om at parre, skal du trykke og holde den metalliske knap nede i 3-5 sekunder, indtil du ser et grønt lys blinke som bekræftelse.

Nu skulle du gerne have forbundet din telefon med din Sirène. Din Sirène vil nu automatisk oprette forbindelse til din telefon, når du bevæger din Sirène (forudsat at Bluetooth er aktiveret på din telefon).

Vigtigt!

Det er kun muligt at parre din telefon og din Sirène via Sirène-appen.