Nødvendige telefonindstillinger

• Opdateret

Telefonindstillinger - Hvorfor er de vigtige?

For at sikre den bedst mulige oplevelse med din Sirène - eller som Runner, foreslår vi, at du sørger for, at følgende indstillinger er aktiveret på din smartphone.

Når indstillingerne på din smartphone er indstillet i henhold til nedenstående forslag, sikrer du, at den automatiske forbindelse til din Sirène fungerer korrekt, og at du modtager de nødvendige notifikationer - f.eks. hvis nogen har brug for din hjælp.

(Android)

App-indstillinger

Gå til Indstillinger, og rul ned, indtil du ser Apps. Find Sirène-appen på listen over apps, og vælg den.

I App Info skal du sikre dig, at indstillingerne er indstillet som følger:

1 - Notifikationer - Tilladt

2 - Tilladelser - Placering, enheder i nærheden og notifikationer, Bluetooth (vælg "Tilladelser" for at give eller fjerne tilladelser)

3 - Fjern tilladelse, hvis appen ikke bruges - Deaktiveret

4 - Enheder i nærheden - Aktiveret (altid)

5 - Sæt app-aktivitet på pause, hvis den ikke bruges – Deaktiveret

Batteriindstillinger

Gå til indstillinger, og rul ned, indtil du ser Batteri, og vælg det.

I batteriindstillingerne skal du sikre dig, at indstillingerne er indstillet som følger:

1 - Strømbesparelse - Deaktiveret/ikke optimeret

Quick Menu

Swipe fra toppen af din skærm for at få adgang til hurtigmenuen. I denne menu vil du se visse indstillinger lyse op - det betyder, at de er aktiveret.

I denne menu skal du sikre dig, at følgende indstillinger er indstillet i overensstemmelse hermed:

1 - Bluetooth - Aktiveret

2 - Placering - Aktiveret

3 - Mobildata – Aktiveret

(iOS)

App-indstillinger

Gå til Indstillinger, og rul ned, indtil du ser Apps. Find Sirène-appen på listen over apps, og vælg den.

I Sirène-appens indstillinger skal du sikre dig, at indstillingerne er indstillet som følger:

1 - Placeringsindstillinger - Altid

2 - Bluetooth - Aktiveret (altid)

3 - Notifikationer/beskeder - Aktiveret

4 - Opdatering af app i baggrunden - Aktiveret

5 - Mobildata - Aktiveret

Batteriindstillinger

Gå til indstillinger, og rul ned, indtil du ser Batteri, og vælg det.

I batteriindstillingerne skal du sikre dig, at indstillingerne er indstillet som følger:

1 - Strømbesparelse - Deaktiveret/ikke optimeret