Automatisk forbindelse

• Opdateret

Automatisk forbindelse

Når du har færdiggjort opsætningen af din Sirène i Sirène-appen, og du har aktiveret Bluetooth og lokationstjenester på din telefon, så sikrer den automatiske forbindelse en problemfri oplevelse. Så snart din Sirène begynder at bevæge sig, vil den automatisk forsøge at oprette forbindelse til din telefon.

Hvis du ønsker at etablere forbindelse, før du bevæger din Sirène, kan du åbne Sirène-appen på din telefon, som vil starte parringen mellem Sirène og din telefon.

En vellykket forbindelse indikeres med et grønt blinkende lys.